Welkom op de website van Jachthaven "Het Steel"

Onze jachthaven, die ook wel bekend staat als de "Steelhaven", is gelegen in Roermond in het hartje van het Middenlimburgse Maasplassengebied. De haven ligt direct aan de Maas in het gezellige watersportcentrum La Bonne Aventure op slechts 7 minuten loopafstand van het stadscentrum.

De Steelhaven heeft 250 moderne ligplaatsen en heeft unieke voorzieningen voor stalling en onderhoud. Wist u dat wij met ruim 8.000 m2 overdekte botenstalling - en meer dan 15.000m2
"open" botenstalling - de grootste winterberging van Zuid-Nederland hebben ?
Neem even de tijd om door onze website te surfen. U krijgt dan een aardig idee van de vele mogelijkheden die onze haven biedt.

Wij hopen u snel als seizoensgast of passant te mogen verwelkomen. U bent van harte welkom!

Jachthaven ‘‘ Het Steel ‘‘ Roermond is aangesloten bij de Hiswa     Directie en havenmeesters van jachthaven
    "Het Steel" in Roermond.
 

WIJ GAAN DOOR!!

Na een lange periode van onzekerheid over de toekomst van onze haven hebben wij overeenstemming bereikt met de gemeente Roermond over verlenging van onze exploitatie tot november 2021.

Dat betekent dat wij u voor het winterseizoen 2020-2021 en het zomerseizoen 2021 graag als vanouds verwelkomen als gast in de Steelhaven. De reservering voor het komende winterseizoen is reeds geopend. Vraag een aanmeldformulier bij onze havenmeester, Peter Grubben, of download hier het aanmeldformulier. Het formulier kunt u ingevuld en ondertekend versturen naar info@steelhaven.nl.

Beste gasten van de Steelhaven.

De ontwikkelingen rondom het COVID-19/Coronavirus raken ons allemaal. Graag informeren wij u over de dienstverlening op onze haven.

Het is onze hoogste prioriteit om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, hun gezinnen en onze klanten te waarborgen en tegelijkertijd onze klanten zonder onderbreking te blijven bedienen. Wij volgen de richtlijnen die door de overheid en het RIVM zijn opgesteld ter voorkoming van het verspreiden van het coronavirus. Wat houden deze maatregelen in?

  • HygiŽnische maatregelen;
  • Het beperken van sociaal contact;
  • Geen handen schudden;
  • Minimaal 1,5 meter afstand houden.

Meer specifiek betekent dit voor de Steelhaven:

  • Bij het kranen verzoeken wij u om gepaste afstand te houden. Onze havenmeester zal u aangeven wanneer u op uw boot kunt stappen en weg kunt varen.
  • Om persoonlijk contact zoveel mogelijk te vermijden, verzoeken wij u om uw factuur via de bank over te maken. Het bankrekeningnummer treft u aan op uw factuur.

Bovenstaande maatregelen kunnen ertoe leiden dat wij een minder persoonlijke benadering bieden dan u van ons gewend bent. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Voor iedereen is dit onbekend terrein. Wij gaan ons uiterste best doen om onze service en dienstverlening intact te houden. Het is onze topprioriteit om u en onze medewerkers goed te beschermen. Daarom vragen wij ook uw medewerking voor bovenstaande maatregelen. Mogelijk wijzigen deze maatregelen de komende periode, daarom willen wij u vragen onze website www.steelhaven.nl en onze facebookpagina in de gaten te houden.

Alvast bedankt voor uw begrip,

Directie en medewerkers Steelhaven bv.Openingstijden

Voor actuele openingstijden zie Facebook of bel de Steelhaven tijdens kantooruren

 


 


     Like ons op Facebook